• aikido_federacija_makedonija.jpg
  • macedonian_aikido_federation.jpg

spase

aikido-federacija-01Тренери од главните клубови во Република Македонија, Србија и други држави денес се собраа во Битола, на меѓународниот семинар за добивање на тренерска лиценца за реален АИКИДО во организација на АИКИДО федерацијата на Македонија. Битола како главен аниматор во државата, веќе доби и седиште на Светскиот центар за реален АИКИДО:

Read more...

aikido federacija logo

  • 02.ФЕВРУАРИ - МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР ЗА ДЕЦА - Белград
  • 09 ФЕВРУАРИ - СЕМИНАР ЗА ТРЕНЕРСКА ЛИЦЕНЦА - Битола (Тех. орг. КРА ПЕЛИСТЕР)
  • 02 МАРТ - МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР ЗА ВОЗРАСНИ - Белград
  • 01 ЈУНИ - МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР  - Скопје(тех. орг. КРА МАРУИ и КРА КЕИКО
  • 16 до 18 АВГУСТ ЛЕТЕН МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР - хотел (Молика Пелистер)-тех. орг. КРА ПЕЛИСТЕР
  • 28 СЕПТЕМВРИ МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР – ВЕЛЕС (тех. орг. КРА БУШИДО)
  • НОЕМВРИ  МЕГУНАРОДЕН СЕМИНАР - СТРУМИЦА (тех. орг. КРА АСТРАИОН)

 

agencija mladi sportwcrayoutube

 Photo gallery

Who is online

We have 15 guests and no members online

Web shop

Macedonian Aikido Federation – Real Aikido


Address: Stiv Naumov 61 a


7000 Bitola, Republic of Macedonia

 President of Macedonian Aikido Federation – Real Aikido      

 

Gjuro Ilik, Real Aikido Master 7 DAN       

 

Phone: +389 70 207 655        

 

eMail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.