• aikido_federacija_makedonija.jpg
 • macedonian_aikido_federation.jpg

spase

 • Ѓуро Илиќ 7 Дан
 • Дејан Чавкоски 5 Дан
 • Влатко Пиштолов 4 Дан
 • Јордан Христов 4 Дан
 • Влатко Мишов 3 Дан
 • Николчо Гоцев 2 Дан
 • Љубе Грданов 2 Дан
 • Јордан Георгиев 2 Дан
 • Антонио Момирски 2 Дан
 • Пеце Досевски 1 Дан
 • Владо Митев 1 Дан
 • Сашо Змејковски 1 Дан
 • Георги Андонов 1 Дан
 • Пепи Костадиновиќ 1 Дан
 • Горе Дервишов 1 Дан
 • Зоран Дервишов 1 Дан
 • Костадин Митев 1 Дан
 • Ѓоко Митев 1 Дан
 • Перица Петровиќ 1 Дан
 • Јане Крдула 1 Дан
 • Марјан Добревски 1 Дан
 • Кристијан Бојковски 1 Дан
 • Ненад Таневски 1 Дан
 • Зоран Зафировски 1 Дан
 • Павлина Бојковска 1 Дан
 • Снежана Белевска 1Дан
 • Киро Начевски 1 Дан
 • Зоран Кривошеев 1 ДаН
 • Дарко Јопвановски 1 Дан
 • Ива Дукмеџиева 1 Дан

agencija mladi sportwcrayoutube

 Фото галерија

Посетители

Имаме присутни 48 гости и нема членови

Продавница

Аикидо Федерација на Македонија - Реален Аикидо


Адреса: ул. Стив Наумов број 61а


7000 Битола,  Република Македонија

 Претседател на Аикидо федерација на Македонија      

 

Ѓуро Илиќ,  7 Дан      

 

Тел: +389 70 207 655      

 

eMail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.">Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.