• aikido_federacija_makedonija.jpg
  • macedonian_aikido_federation.jpg

spase

aikido-federacija-01Тренери од главните клубови во Република Македонија, Србија и други држави денес се собраа во Битола, на меѓународниот семинар за добивање на тренерска лиценца за реален АИКИДО во организација на АИКИДО федерацијата на Македонија. Битола како главен аниматор во државата, веќе доби и седиште на Светскиот центар за реален АИКИДО:

Повеќе...

aikido federacija logo

  • 02.ФЕВРУАРИ - МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР ЗА ДЕЦА - Белград
  • 09 ФЕВРУАРИ - СЕМИНАР ЗА ТРЕНЕРСКА ЛИЦЕНЦА - Битола (Тех. орг. КРА ПЕЛИСТЕР)
  • 02 МАРТ - МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР ЗА ВОЗРАСНИ - Белград
  • 01 ЈУНИ - МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР  - Скопје(тех. орг. КРА МАРУИ и КРА КЕИКО
  • 16 до 18 АВГУСТ ЛЕТЕН МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР - хотел (Молика Пелистер)-тех. орг. КРА ПЕЛИСТЕР
  • 28 СЕПТЕМВРИ МЕЃУНАРОДЕН СЕМИНАР – ВЕЛЕС (тех. орг. КРА БУШИДО)
  • НОЕМВРИ  МЕГУНАРОДЕН СЕМИНАР - СТРУМИЦА (тех. орг. КРА АСТРАИОН)

 

agencija mladi sportwcrayoutube

 Фото галерија

Посетители

Имаме присутни 18 гости и нема членови

Продавница

Аикидо Федерација на Македонија - Реален Аикидо


Адреса: ул. Стив Наумов број 61а


7000 Битола,  Република Македонија

 Претседател на Аикидо федерација на Македонија      

 

Ѓуро Илиќ,  7 Дан      

 

Тел: +389 70 207 655      

 

eMail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.">Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.