Аикидо федерација на Република С. Македонија – Реален Аикидо

Во Република Македонија аикидо започнува континуирано да се изучува од 1986 г. под водство на Г-дин Ѓуро Илиќ, најпрво во рамките на Џудо клубот “Пелистер”  од Битола како аикидо секција…

0 Comments