DVD Реален Аикидо, Ѓуро Илиќ

dvdБрзиот живот и прекумерната  употреба од техниката не прави зависни од истата, додека човекот не е створен така. Прекрасен начин да се подобри физичката но и духовната состојба, состојбата на мозокот. Почете со ова DVD издание и вежбајте Реалeн Аикидо.
 
Цена: 800.00 денари