DVD Реален Аикидо, Ѓуро Илиќ

Брзиот живот и прекумерната  употреба од техниката не прави зависни од истата, додека човекот не е створен така. Прекрасен начин да се подобри физичката но и духовната состојба, состојбата на…

0 Comments