Меѓународен семинар за тренерски лиценци во Битола

Тренери од главните клубови во Република Македонија, Србија и други држави денес се собраа во Битола, на меѓународниот семинар за добивање на тренерска лиценца за реален АИКИДО во организација на…

0 Comments